۷ خاصیت درمانی زردچوبه

تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۴۲

هنگامی که شما بررسی‌ها و تحقیقات فزاینده در خصوص فوائد زردچوبه را برای سلامتی در نظر می‌گیرید، بنابراین، واضح است که شیوهٔ مصرف خود را از نوع سنتی، به استفادهٔ آن در انواع غذاها تغییر می‌دهید. این روزها، زردچوبه بین ادویه‌های موجود در خانهٔ شما، جایگاه خاصی دارد. زردچوبه دارای ترکیبی به نام کورکیومین (Curcumin) بوده که از لحاظ سلامتی، فوائد بسیار زیادی دارد، از جمله خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهاب، ضد تومور و ضد ویروس.
هشدار: خانم‌های باردار و یا افرادی که دچار انسداد مجاری صفراوی، سنگ کیسهٔ صفرا، زخم معده و یا ترشح بیش از حد اسید معده می‌باشند، نباید از زردچوبه به عنوان دارو و درمان استفاده کنند، بنابراین، جهت اطمینان از مفید بودن مصرف آن برای خود، با پزشکتان مشورت نمایید.
در اینجا ۷ اختلال و بیماری که می‌تواند از طریق مصرف زردچوبه درمان یابد، بیان شده است:
۱٫ آکنه
خاصیت ضد التهابی زردچوبه، بهترین راه حل برای مبارزه با جوش‌های بزرگ و ملتهب آکنه می‌باشد. زردچوبه را با آب و یا ماست مخلوط کنید تا بصورت خمیر در آید. سپس، آن را در نقاط آکنه دار صورت بمالید. آن به زخم‌های آکنه و آثار آنها بر روی پوست، بهبود می‌بخشد.
۲٫ بیماری آلزایمر
ابتلا به بیماری آلزایمر، این عارضهٔ حاد مربوط به دستگاه عصبی می‌تواند با مصرف مرتب و منظم زردچوبه، قابل پیشگیری شود. تحقیقات و مطالعات نشان می‌دهد که ترکیب کورکیومین موجود در زردچوبه، باعث از بین رفتن پلاک‌های بتا- آمیلوئید (Beta- Amyloid) مربوط به بیماری آلزایمر می‌شود. آنچه اهمیت دارد، این است که این نوع درمان، شباهتی به راه‌های درمانی ناموفق برای بیماری آلزایمر ندارد، وزن مولکولی کورکیومین کم است، بنابراین، آن به اندازهٔ کافی کوچک است که می‌تواند با عبور از موانع مغزی- خونی، وارد مغز شود.
۳٫ آرتروز و ورم مفاصل
تحقیقات و مطالعات نشان می‌دهد که با مصرف زردچوبه، در شدت درد، سفتی و سختی مفاصل در ناحیهٔ زانو و محدودیت‌های عملکردی آن، بهبودی‌هایی حاصل شده است. حتی این میزان بهبودی در افرادی که زردچوبه مصرف نموده بودند، بسیار بیشتر از اشخاصی بود که از گلوکزامین (Glucosamine، مکملی رایج برای درد مفاصل) استفاده کرده بودند.

۴٫ بروز نفخ
التهاب در روده‌ها می‌تواند یکی از دلایل بروز نفخ باشد، در این حالت، مصرف زردچوبه، یک راه حل واضح و روشن برای برطرف نمودن آن است. همچنین زردچوبه، باعث افزایش گردش خون و سم زدایی در بدن می‌شود که خود می‌تواند عمل هضم و گوارش را در شما به حالت عادی و طبیعی باز گرداند.
۵٫ سرطان
گوشت کباب شده، بسیار خوشمزه است، اما کباب کردن گوشت، باعث تولید ماده‌ای سرطان زا به نام کارسینوژن (Carcinogens) می‌شود. گوشت پخته شده در حرارت بسیار بالا، طبیعتاً تولید آمین هتروسیکلیک (Heterocyclic Amines) می‌کند و آن نیز نوعی کارسینوژن است که در دود سیگار یافت می‌شود. خوشبختانه، محققان و پژوهشگران در مرکز تحقیق سرطان در هاوایی دریافتند که خواباندن گوشت قبل از کباب کردن در سسی که حاوی زردچوبه باشد (محققان برای آزمایش، صرفاً از سس حاوی سیر و زردچوبه استفاده نمودند)، تولید مادهٔ سرطان زا کارسینوژن را به میزان ۵۰ درصد کاهش داده است. مهم آن است که این سس، رقیق و بر پایهٔ سرکه و ادویه و بدون شکر می‌باشد.
۶٫ بیماری دیابت
پرهیز از مصرف قند، تنها کاری نیست که شما می‌توانید برای پیشگیری از ابتلا به بیماری دیابت انجام دهید. تحقیقات و مطالعات نشان داده است که مصرف روزانهٔ کپسول‌های کورکیومین به مدت ۹ ماه به افرادی که در آنها بیماری پیش دیابت تشخیص داده شده بود، در مصون ماندن از پیشرفت بیماری و تبدیل آن به بیماری کامل دیابت نوع دوم کمک نموده است.
۷٫ درد
از مصرف مسکن‌ها صرفنظر نمایید، زیرا آنها بیش از آنچه که شما انتظار دارید، دارای عوارض جانبی پیش بینی نشده‌ای هستند. مصرف زردچوبه، شیوه‌ای طبیعی و سالم و بی خطر برای مهار و کنترل درد می‌باشد. زردچوبه، به گردش خون، ایجاد مصونیت در بدن نسبت به بیماری‌ها و ترمیم بافت‌ها کمک می‌نماید که این‌ها خود، همه عواملی هستند که وقتی در وضعیت عادی و طبیعی نباشند، می‌توانند عامل اصلی بروز درد گردند.
مترجم: افسون بدر
منبع: www.prevention.com


دیدگاه کاربران


ارسال دیدگاه

نام :   
ایمیل : 


کد امنیتی :  
   

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *