میوه‌هایی که ریه‌ها را در برابر کرونا محافظت می‌کند+اینفوگرافی

به گزارش سایت مجله ای خبری رویکرد ;

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،  با شیوع ویروس کرونا، بسیاری از مردم به دنبال راه‌کار تغذیه‌ای مناسب برای جلوگیری از ابتلا به بیماری خطرناک کرونا هستند. ازآنجا که یکی از دستگاه‌های مهم بدن یعنی سیستم تنفسی و ریه مورد حمله ویروس کووید-19 قرار می‌گیرد تقویت این ارگان زیستی بدن در برابر حمله این بیماری کشنده ضروری است. از جمله مصرف میوه‌های زیر می‌تواند باعث تقویت ریه و بهبود عملکرد آن شود:

                              

موز

موزها سرشار از پتاسیم بوده و گزینه‌ای عالی برای بهبود عملکرد ریه‌ها محسوب می‌شود.
 

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی نیز سرشار از پتاسیم است که برای سلامت ریه‌ها ضروری است.

سیب زمینی

سیب زمینی‌های نه تنها منبع عالی پتاسیم هستند بلکه مانند گوجه فرنگی و انواع توت‌ها نیز سرشار از کاروتنوئیدها و آنتی اکسیدان‌ها هستند.

ماهی چرب

وقتی بدن ما مواد غذایی را متابولیزه می‌کند، ما از اکسیژن استفاده می‌کنیم و دی اکسید کربن تولید می‌کنیم.

تخم‌ مرغ 

تخم مرغ حاوی پروتئین با کیفیت بالا است که به حمایت از سلامت ریه‌ها و حفظ ماهیچه‌های تنفسی قوی کمک می‌کند.

سیب
یک رژیم غذایی حاوی سیب باعث کاهش تخریب بافت ریه در افراد سابقا سیگاری می‌شود.

آویشن

آویشن به طور خاص یک داروی عالی برای سرفه است.

ترب کوهی

ترب کوهی می‌توانند سینوس‌ها و مخاط نازک رقیق در ریه‌ها را تحریک کنند.

انتهای پیام/۴۱۴۸

Let’s block ads! (Why?)

Author: رویکرد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *