مصرف چه‌ گوشتی برای مقابله با ویروس کرونا مناسب است؟

به گزارش سایت مجله ای خبری رویکرد ;

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، بیماری ذاتاً برای هر انسانی آزاردهنده است و موجب تضعیف جسم و روح وی می‌شود.

حال اگر این بیماری خطرناک در جامعه و بسیاری از کشورها شیوع پیدا کند و بیماران مختلفی را به کام مرگ بکشاند دیگر از حالت طبیعی خود خارج می شود و باید راهکاری برای خلاصی از آن جست.

بله دست حدس زدید؛ ویروس کرونا این بیماری مهلک تا این لحظه ۴۲۲ هزار و ۹۴۵ نفر را در جهان مبتلا کرده و جان ۱۸ هزار و ۹۰۷ را نیز گرفته است.

با این وصف با غولی مواجه هستیم که جان هزاران نفر دیگر را تهدید می کند و باید راهکاری برای شکست آن یافت.

بسیاری از مردم در قرنطینه همه‌روزه علاوه بر پیگیری اخبار مربوط به کرونا دنبال یافتن کوتاه‌ترین راه برای شکست کرونای مرموز هستند و در این راه از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند.

همانطوز که می‌دانیم گوشت سبد غذایی بسیاری از ما ایرانیان را تشکل می‌دهد و از مصرف آن بارها و بارها لذت برده‌ایم.

حال سوال این است که چه نوع گوشتی مصرف کنیم تا سیستم ایمنی بدن‌مان را قوی کنیم یا چه گوشتی ممکن است سیستم ایمنی بدن را ضعیف کند.

پزشکان و متخصصان تغذیه مصرف گوشت‌ گوسفندی، مرغ محلی، زبان و چشم، پاچه، میگو، جگر سیاه و سفید و بوقلمون را که دارای طبع گرم هستند توصیه می کنند و از مصرف سوسیس، کالباس، گوشت گاو و … مردم را پرهیز می‌دهند.

همچنین ماهی دارای طبع سرد است و ممکن است برای افرادی که دارای طبع گرم هستند مشکل‌ساز شود.

از جمله تأثیرات غذاهای طبع گرم می‌توان به افزایش انرژی، گردش خون، دفع اندام ها، گرم کردن و بهبود سردی بدن اشاره کرد.

همچنین مصرف روزانه سبزیجات و میوه‌جات برای مقابله با ویروس کرونا توصیه می‌شود.

مصرف میوه‌هایی مانند آناناس، انجیر تازه و خشک شده، انگور، خرما، سیب‌های شیرین، قیسی، موز، گلابی، بالنگ، مویز،گیلاس و انواع توت‌ها و کشمش‌ها بیشتر توصیه می‌شود.

انتهای پیام/۴۰۷۸/

Let’s block ads! (Why?)

Author: رویکرد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *