توصیه‌های سلامت‌محور برای نذری‌دهنده و نذری‌گیرنده در ایام کرونایی+اینفوگرافی

به گزارش سایت مجله ای خبری رویکرد ;

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، تداوم شیوع کرونا و غیرقابل پیش‌بینی بودن زمان آن باعث شده تا عزاداری‌ها و آداب و رسوم مربوط به آن با فرا رسیدن ماه محرم تغییر کند.

یکی از مواردی که در ایام محرم و صفر به‌ رسم تبدیل شده توزیع نذری در میان عزاداران است موضوعی که می‌بایست در شرایط کرونایی با رعایت نکات بهداشتی باشد تا بتوان ضمن ادای نذورات، سلامت افراد نیز حفظ شود.

نکاتی که نذری‌دهنده باید رعایت کند:

  • در محل پخت کمترین تعداد افراد ممکن حضور داشته باشند.
  • در تمام مراحل پخت غذا ماسک و دستکش داشته باشید.
  • غذاها در ظروف دربسته و خانه به خانه توزیع شود.
  • غذاها در مناطق محروم و به همراه ماسک توزیع شود.
  • سلامت و بهداشت مواد اولیه مانند همیشه در اولویت باشد.
  • از سلامت افراد کمک‌کننده در مراحل پخت غذا اطمینان حاصل شود.

نکاتی که نذری‌گیرنده باید رعایت کند:

  • نذری در خیابان، اتومبیل و بیرون منزل خورده نشود.
  • از مکان‌های شلوغ نذری نگیرید و در صف نایستید.
  • اگر توزیع‌کننده نذری ماسک نداشت، نذری نگیرید.
  • اگر فکر می‌کنید ممکن است غذای نذری را نخورید آن را نگیرید.
  • پس از دریافت نذری، ظرف آن را عوض کرده، غذا را گرم کرده، دستتان را بشویید و سپس میل شود.
  • غذا و نوشیدنی‌هایی که به‌‌صورت روباز توزیع می‌شود را تحویل گرفته شود.

انتهای پیام/۴۱۰۵

Let’s block ads! (Why?)

Author: رویکرد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *