تشخیص ابتلا به کرونا با مزه مزه کردن مواد غذایی

به گزارش سایت مجله ای خبری رویکرد ;

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که تب، تنگی نفس و سرفه‌های خشک علائم بسیار رایج ابتلا به ویروس کرونا هستند که افراد در صورت ابتلا به سرماخوردگی آنفلوآنزا و آلرژی نیز این علائم را از خود بروز می‌دهند. با این حال از دست دادن حس چشایی و بویایی که در همان روزهای آغازین شیوع کرونا در کشور پدیدار شد یکی از مهمترین علائم ویروس کروناست.

برای اینکه دقیق‌تر متوجه بشوید آیا قدرت چشایی و بویایی خود را از دست داده‌اید اقدامات زیر را انجام دهید:

  • هر انسان سالمی باید بتواند مزه شیرین را تشخیص دهد میوه‌ها به دلیل آنکه دارای شیرینی طبیعی هستند بهترین مواد غذایی برای تست کردن حس چشایی محسوب می‌شوند؛ همچنین شکلات‌ها هم یک مورد مناسب برای تست قدرت چشایی هستند
  • برخی مردم عاشق مواد غذایی ترش هستند، بنابراین اگر کمی آب لیمو و یا لیموی تازه را مصرف کرده و حس بی تفاوتی داشتید قطعاً دچار یک مشکل جدی شده و باید تست کرونا بدهید
  • مصرف سرکه و نمک؛ این دو ماده غذایی به دلیل اینکه طعم ترش و شوری دارند بهترین راهکار برای تست قدرت چشایی شما هستند و به راحتی می‌توانند حس چشایی یک فرد سالم را تحریک کند
  • برای تست کردن مزه تلخی بهتر است مقداری عرقیجات خانگی همچون اسطخدوس، رازیانه، نعنا و حتی گلاب را بچشید اگر مزه‌ای احساس نکردی به احتمال زیاد شما مبتلا به کرونا هستید

انتهای پیام/۴۰۷۶/

Let’s block ads! (Why?)

Author: رویکرد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *