ایمنی کافی شاپ‌ها و رستوران‌های تهران بازبینی جدی می‌شود

به گزارش سایت مجله ای خبری رویکرد ;

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مهدی داوری با اشاره به لزوم رعایت اصول ایمنی در اماکن عمومی از جمله کافی‌شاپ‌ها و رستوران‌ها اظهار کرد: قهوه‌خانه‌ای که اخیرا در تهران دچار حریق شد و تعدادی از شهروندان متاسفانه جان خود را از دست دادند، پیش از حادثه از سوی آتش‌نشانی مورد بازبینی قرار گرفته و هشدارها و دستورالعمل‌های لازم به آن‌ها اعلام شده بود.

وی ادامه داد: این اتفاق اما باعث شد ما نگاه جدی‌تری به رستوران‌ها و اماکن تجمعی این‌گونه داشته باشیم. البته، نقش شهروندان در ایمنی این اماکن را نباید فراموش کرد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه پیش‌بینی تمهیدات ایمنی در این‌گونه اماکن چندان پیچیده نیست، اضافه کرد: با چند اقدام ساده و با چاره‌اندیشی برای راه‌های خروج و طرح فرار و البته کاهش بار اشتعال می‌توان از بروز حوادث سهمگین جلوگیری کرد.

داوری تاکید کرد: استفاده از گونی و گیاه‌های خشک در کافی‌شاپ‌ها و چوب به صورت غیر معمول، زمینه بروز خطرات را افزایش می‌دهد. شهروندان نیز باید خود احساس خطر و مطالبه‌گری کنند و صاحبان این اماکن با اجرای چند اقدام ساده می‌توانند در صورت بروز خطر، جان شهروندان را نجات دهند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه در حال حاضر تمام سالن‌های سینما و تئاتر توسط سازمان آتش‌نشانی مورد بازدید قرار گرفته است، گفت: دستورالعمل‌های ایمنی برای این اماکن صادر و به آن‌ها تحویل داده شده است.

وی با تاکید بر لزوم ورود جدی‌تر رسانه‌ها به بحث ایمنی اماکن عمومی اضافه کرد: هم اکنون طرحی در منطقه ۶ شهرداری تهران با همکاری آتش‌نشانی و شهردار این منطقه پیرامون بررسی ایمنی اماکن گردشگری آغاز شده و به طور حتم در این منطقه متوقف نخواهد شد.

انتهای پیام/۴۰۷۶/

Let’s block ads! (Why?)

Author: رویکرد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *